De beangstigende derde wereldoorlog van Alois Irlmaier

Of je nu wel of niet in profetieën gelooft, de griezelige voorspellingen van Alois Irlmaier over toekomstige gebeurtenissen laten je niet onbewogen.

Zijn enge profetie over de derde wereld oorlog klinkt erg verontrustend, zeker gezien de huidige politieke situatie en religieuze conflicten in bepaalde delen van de wereld.

Alois Irlmaier (1894-1959) was een Duitser die wichelroedeloper en professionele put graver was. Hij was ook een helderziende en tijdens de tweede wereldoorlog kon hij succesvol de locaties van bombardementen voorspellen. Ook voorspelde hij de verblijfplaats van vermiste personen.

Zijn vaardigheden maakte hem nogal beroemd en later hielp hij bij het onderzoek naar verschillende misdrijven. Echter, zoals het zo vaak gebeurt, komt roem met een prijskaartje.

Irlmaier maakte wel vijanden en hij werd later belachelijk gemaakt en ervan beschuldigd een magiër te zijn. Dit veranderde nadat hij in een rechtbank verscheen en de beschuldigingen werden verworpen. Irlmaier was in staat te bewijzen dat hij geen charlatan was.

Hij kon de rechter precies vertellen welke kleren de vrouw van de rechter droeg die dag en wat zij aan het doen was. Zonder dat hij haar ooit gezien had bewees hij dat hij gelijk had en de rechter liet hem vrij.

De toekomst verscheen bij Irlmaier als in een film, in de vorm van getallen die alleen versluierd, gecodeerd of onvolledig waren. Hij voorspelde zijn eigen dood in juli 1959.

Zijn laatste woorden waren: “Ik ben blij dat ik nu kan gaan omdat ik niet hoef te ervaren wat ik zie.”

Wat betreft zijn profetie over de derde wereld oorlog zei hij dat die oorlog zal beginnen in het Midden Oosten.

Hier volgt een voorbeeld van zijn profetie:

“Alles roept vrede Shalom. Dan zal het gebeuren-een nieuwe Midden Oosten oorlog zal plotseling oplaaien, een grote zeemacht zal worden geconfronteerd met vijandigheid in de Middellandse zee- de situatie is gespannen. Maar de werkelijk vonk zet de Balkan in de brand: Ik zie een ‘grote’ vallen, een bloederige dolk ligt naast hem, dan impact op impact. Twee mannen doden een derde hooggeplaatste. Zij worden betaald door andere mensen. Een van de moordenaars is een kleine zwarte man, de andere een klein beetje groter met fel gekleurde haren. Ik denk dat het op de Balkan zal zijn, maar ik kan het niet precies zeggen. Onmiddelijke wraak komt over het grote water.

Echter de gele draak valt Alaska en Canada tegelijk binnen. Maar hij komt niet ver en dan regent het gele stof in een lijn.

Wanneer de gouden stad is verwoest begint het…

De “grote stad” van de Verenigde Staten zal worden vernietigd door raketten, en de Westkust zal worden binnengevallen door Aziaten, maar ze zullen terug worden geslagen … ”

Hij voegde daaraan toe: “De Derde Wereldoorlog zal komen, maar ik kan het jaar niet voorspellen Het zal worden voorafgegaan door tekenen in de lucht, die zal worden gezien door miljoenen mensen de oorlog zal beginnen op een regenachtige nacht, kort voor de oogst tijd.. wanneer de oren vol zijn …. ”

Alois Irlmaier’s profetieën over de derde wereld oorlog blijft een griezelige herinnering aan hoe onze macht eens zal eindigen. Laten we hopen dat het niet gebeurt.

Bron: Messagetoeagle.com

Plaats een reactie